Klanten

Hier ben ik zelf de oprichter van, wij werken hier met G-Suite van Google waar we alle gegevens van de opslag in bijhouden. Voor dit bedrijf hebben we ook een lokale Google Mijn Bedrijf-pagina.

Packhuys6 BV

6 Vrienden 1 Loods die in delen is opgedeeld. 3 Loodsen van 15x5x3 meter en een Feestruimte voor max. 100 personen. Hier heb ik een mini Website en een Google Mijn bedrijf Pagina voor gemaakt, waar nieuwe huurders makkelijk een aanvraag kunnen doen. Deze komt in de mailbox van de beheerder zodat deze lead makkelijk opgevolgd kan worden. Allemaal binnen de G-Suite omgeving.

TCY de eerlijkste garage van het westelijk half rond. Hier heb ik de Google Mijn bedrijf-pagina geclaimd, ingericht en ingesteld op div. Apparaten zodat deze makkelijk te bedienen is.

Kapsalon DE HOOFDZAAK IJmuiden

Één zaak en drie kappers met allemaal een eigen papieren agenda.

Waarom nu over naar digitaal:

  • Klant wordt uitgenodigd via de mail zodat hij of zij zich niet meer kan vergissen.
  • Makkelijk plannen met elk apparaat.
  • Ieder heeft een eigen kleur, dus overzichtelijk.
  • Niet meer bellen naar de zaak om te vragen of iemand anders even een afspraak in haar agenda kan zetten.

Zie hier de leuke review :-)

(Ik had het nooit zo op digitalisering. Maar op aanraden van Sige toch overgestapt van papier naar de Google agenda. Hij heeft het top geregeld allemaal en ik had het veel eerder moeten doen! Superblij mee!!)

Evert de Ronde, al jaren een begrip in IJmuiden en omgeving. Nu ook de lokale Google Mijn bedrijf-pagina op orde, de mail, documenten enz...

Dit bedrijf ben ik 21 jaar vennoot geweest en heb ik samen met familie gemaakt zoals het nu is. Alles gaat digitaal van aanvraag tot en met facturatie. Zelfs de dozen en in pakmateriaal besteld de klant zelf en plant ook zijn afspraak in. Hier hebben wij een Google mijn Bedrijf-pagina waar waarvoor actief reviews worden gevraagd.

Een van de leukste en bekendste sportscholen van IJmuiden, hier was het probleem dat de Google Mijn bedrijf-pagina nog niet geclaimd, ingericht en bedienbaar was + dat de Website verouderd is en even niet meer zichtbaar op mobiel was. Hier heb ik een tijdelijke mini Website voor gemaakt die van duidelijke informatie is voorzien. Zo kan je nu bijvoorbeeld het lesrooster in je eigen agenda zetten.

PUnkesteyn bewindvoering

Hiervoor heb ik een simpele website en uiteraard een Google Mijn bedrijf-pagina voor de 1ste indruk.

Zo makkelijk, En allemaal te bedienen binnen de G-Suite omgeving. Één Inlog om alles te bedienen op welke computer waar dan ook.